امروز: یکشنبه 2 دی 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
دسته بندی صفحات
بلوک کد اختصاصی

گزارش کاراموزی طراحی یك وب سایت شخصی با امكانات متداول و معمول

گزارش کاراموزی طراحی یك وب سایت شخصی با امكانات متداول و معمولدسته: فنی و مهندسی
بازدید: 59 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 1008 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 39

گزارش کاراموزی طراحی یك وب سایت شخصی با امكانات متداول و معمول در 39 صفحه ورد قابل ویرایش

قیمت فایل فقط 4,000 تومان

خرید

گزارش کاراموزی طراحی یك وب سایت شخصی با امكانات متداول و معمول در 39 صفحه ورد قابل ویرایش


فهرست مطالب


عنوان                                                                                      صفحه

تاریخچه طراحی وب                                 1

طراحی صفحات وب                              2

مقدمه                                       2

عناصر                                       3

فرمهاforms                                    6

پس زمینه                                    7

اسكریپت                                  12

VB SCRIP                                                                                       13

JAVA SCRIPT                                                                                13

FLASH                                                                                            14

VECTOR تصاویر                               14

تصاویر برداری                                   19

كد نویسی آسان                               20

شبیه سازی موبایل                                20

AJAX طراحی برنامه های كاربردی تحت وب                 21

ASP                                                                                                  24

اسجاد كردن اولین صفحه ASP                        29

آموزش ASP                                   35

منابع                                       41



تاریخچه طراحی وب

تیم برنزر لی، مخترع وب، با برپایی یک سایت وب در اوت ????، نام خود را به عنوان نخستین سازنده? وب در تاریخ نگاشت. او در نخستین وب‌سایتش، از ابرمتن و پیوندی برای ایمیل (پست الکترونیک) استفاده کرده بود.

در آغاز، سایتهای وب با کُدهای ساده «اچ تی ام ال» نوشته می‌شدند، گونه‌ای از زبان کُدنویسی که ساختار ساده‌ای به وب‌گاه‌ها می‌داد، شامل سرتیتر و پاراگراف، و توانایی پیوند دادن به صفحه‌های وب دیگر، با اَبَرمتن. در مقایسه با روش های دیگر، این راه تازه و متفاوتی بود که کاربران به سادگی می‌توانستند با یک مرورگر، صفحه‌های پیوند خورده را باز کنند.

با پیشرفت وب و هنر طراحی آن، زبان کُد نویسی اش، اَبَرمتن یا اچ‌تی‌ام‌ال، پیچیده‌تر و پرانعطاف‌تر شد. ابزاری مانند جدول‌ها که بیشتر برای نمایش نمودارهای داده‌ای بودند، بزودی مورد استفاده نادرست، برای چیدمان های پنهان در صفحه‌های وب قرار گرفتند. با پیدایش الگوهای آبشاری وب یا «CSS»، روش نادرست طراحی با جدول های پنهان در صفحه از گردونه خارج، و بجای آن استفاده مناسب از «CSS» جایگزین شد.



طراحی صفحات وب

اچ تی ام ال  و طراحی صفحات وب :

یادگیری زبان HTML بسیار ساده است.در این درسها یاد خواهید گرفت که چگونه با کمک HTML صفحاتتان را ساخته و وب سایت شخصی فارسی و یا وبلاگتان را راه اندازی کنید. مبنای این دروس نسخه 4 استاندارد اچتمل بوده و نکته بسیار مهم این نسخه جداسازی فرمت بندی و انتقال آن به style sheet ها میباشد. لازم به توضیح است که که تاکید دروس و مقالات این راهنما بر فارسی نویسی مطابق استاندارد یونیکد بوده و اولین مجموعه دروس آموزشی ما شامل آموزش مقدماتی HTML بهمراه مثالهای متعدد فارسی نویسی خواهد بود. ادامه این بخش به شرح سرفصل مطالب ارائه شده خواهد پرداخت:

سرفصل مطالب کلاس اچتمل مقدماتی :

  مقدمه
در این درس با ویژگیهای فایلهای اچتمل، اجزا تشکیل دهنده آن یعنی عناصر و تگ ها ( Elements & Tags ) و نحوه ایجاد یک فایل ساده و نمایش آن در صفحه مرورگرتان آشنا خواهید شد.

  HTML & WWW
در این درس با مفاهیم وب ( تار عنکبوت جهانی یا World Wide Web ) ، اینترنت، مرورگرها و استانداردهای وب آشنا خواهید شد. همچنین با تفاوتهای مرورگرهای وب ( Web Browsers ) و سرویس دهنده های وب ( Web Servers ) آشنا خواهید شد.

    ·  عنصار اصلی
    یک متن و یا فایل اچتمل از عناصر یا element ها تشکیل میشود و برای ایجاد عناصر از تگ ها یا tags استفاده میشود. در این فصل با عناصر و تگ ها آشنا خواهید شد.
    ·  تگ های اصلی
    تگ ها ( tags ) اجزا تشکیل دهنده عناصر یا elements های اچتمل هستند و یکی از بهترین روش های یادگیری اچتمل دیدن مثالها و تغییر آنها میباشد. در این فصل با تگ های پایه و مهم آشنا شده و با کمک ادیتور اختصاصی ما و با امکانات فارسی نویسی آن به صورت آنلاین میتوانید به مطالعه و یادگیری مثالها بپردازید.
    فارسی نویسی
    در این درس با فارسی نویسی، فارسی سازی و استاندارد یونیکد و نحوه استفاده از ادیتور آنلاین و فارسی این سایت آشنا خواهید شد.



     فرمت دهی
    وظیفه گروهی از تگ های اچتمل فرمت دهی و تعیین شکل نمایش متون ( مثلا توپر و bold بودن و یا ایتالیک بودن ) میباشد و در این درس با این گروه ازتگهایformating آشنا خواهید شد. همچنین یاد خواهید گرفت که چگونه source یا اصل کدهای اچتمل یک صفحه یا page را ببینید.


    نهادها
    گروهی از نویسه های ( Character ) اچتمل مانند (<) و یا (>) دارای معنی خاصی ( مثلا نویسه < شروع یک تگ را نشان میدهد. ) در استاندارد اچتمل بوده و برای نمایش آنها در صفحاتتان مستقیما قابل مصرف نمیباشند. در این فصل با این نویسه ها آشنا شده و با کمک Character Entities چگونگی استفاده از این گروه از نویسه ها را فرا خواهید گرفت.
    پیوندها

در این درس با پیوندها ( Links ) ، شناسه های مرتبط مخصوصا href و نحوه به کار گیری آنها آشنا خواهید شد.

    جداول ها

در این درس با مفاهیم جدول ( Table ) ، ردیف یا row ، سلولها یا خانه ها، مرز یا border در جداول و عناصر مرتبط مخصوصا TABLE ، TD , TR آشنا خواهید شد.

    فریم ها

در این درس با مفاهیم فریم ( Frame ) و عناصر مربوطه مخصوصا Frame و Frameset آشنا خواهید شد.

    فهرست ها

این درس شما را با نحوه نمایش فهرستها ( List ) ، انواع فهرستها و تگ های مربوطه آشنا خواهد ساخت.


    مثالهای اچتلمن

با استفاده از دهها مثال موجود در این سایت و با کمک ادیتور HTML ما براحتی قادر به نوشتن کدهای HTML و دیدن نتایچ در مرورگرتان خواهید بود، آزمایش کنید

     FAQ HTML

این صفحه به بیشترین سؤالات پرسیده شده در مورد اچتمل ( Frequently Asked Questions ) و مخصوصا مشکلات مربوط به فارسی نویسی و پاسخهای آنها اختصاص دارد.

    فرمها

از طریق استفاده از تگ های فرم ( form ) قادر به دریافت اطلاعات از بازدیدکنندگان صفحاتتان و یا تبادل اطلاعات بین صفحات مختلف خواهید شد. با کمک این گروه از تگ ها قادر به نمایش باکسهای ورود اطلاعات متن (text fields) ، چک باکسها (check-boxes) ، رادیو باتونها (radio-buttons) و ... شده و همچنین امکان گذاشتن دکمه های ارسال (submit button) و یا حذف (reset) را خواهید داشت. این فصل با شرح تگ های form و input و ... به چگونگی ایجاد ارتباط با بازدیدکنندگان و گرفتن اطلاعات از آنها خواهد پرداخت.

در این درس با چگونگی نمایش تصاویر و یا تعیین رنگ پس زمینه آشنا خواهید شد.

اهمیت رنگ در طراحی صفحات وب :

ما در هنگام صحبت با دیگران علاوه بر حرف زدن كارهای دیگری نیز مانند خندیدن ، اشاره كردن ، نگاه كردن ، عصبانی شدن و غیره انجام میدهیم . تمام این كار ها در ارتباط برقرار كردن ما با مخاطب تاثیر دارد و گاهی بسیاری از حرف ها را با چیزی غیر از زبان بیان میكنیم .  یك صفحه وب نیز باید بتواند علاوه بر انتقال مطالب ، احساس طراح وب آن صفحه را نیز بیان كند . این كار را رنگ ها در طراحی وب انجام میدهند . حس خشم ، محبت ، شادی و حتی اعتماد از طریق رنگ ها به بیننده منتقل میشود .


 رنگ ها و معانی آنها :



رنگ سبز و سفید با هم تركیب مناسبی بوجود می آورند . اما در ژاپن یك گل میخك صد پر سفید نشان مرگ است و در چین كلاه سبز به معنای خیانت یك زن به شوهرش معنی میدهد . كلاه سبز با میخك سفید نشان زیبایی برای لوگوی یك شركت نمیتواند باشد . گرچه سبز رنگ آرامش بخش است ( بهمین دلیل در بیمارستان ها استفاده میشود ) و در ضمن رنگ سبز راحت تر از بقیه رنگ ها در چشم انسان آنالیز میشود . تركیب های گوناگون رنگ سبز معانی گوناگونی میدهد . تركیب سبز و زرد كمترین طرفدار را بین بینندگان دارد .

 قرمز برای افزایش فشار خون و سرعت ضربان قلب استفاده میشود . افرادی كه در محیط قرمز كار میكنند معمولا سریعتر كار میكنند ، اما اشتباهاتشان در كار بیش از دیگران است . این رنگ امیال درونی مثل اشتها ، بی قراری و تنش عصبی را افزایش میدهد . ایجاد یك سایت با دو رنگ آبی كمرنگ و قرمز كمرنگ ایده بسیار ضعیفی است .رنگ قرمز ملایم طولانی ترین طول موج را داراست و آبی ملایم كوتاه ترین را . هنگام نگاه كردن انسان به این دو رنگ ، لنز چشم برای تنظیم زوم تغییر اندازه میدهد . اما چون فركانس های رنگی این دو رنگ با هم خیلی تفاوت دارد باعث خستگی چشم و ایجاد سردرد برای بیننده میشود .

آموزش ASP    :

ین جلسه، می خواهیم یک صفحه asp  را به قطعات کوچک شکسته و هریک از اجزای آنرا مورد مطالعه قرار دهیم. در پایان این جلسه، شما باید فهم بالایی بر روی بعضی از ساختارهای صفحه ASP  داشته باشید.

این جلسه، شما با چندین چیز که قبلا دیده اید سروکار دارید. اگر شما یک برنامه نویس با تجربه نیستید، این اصطلاحات شامل چندین مفهوم جدید می باشد که به طور مختصر آنها را آموخته بودید. ولی نگران نباشید، آنها به صورت کاملتر در جلسات بعدی بیان خواهند شد.

آشنایی با اسکریپتهای ASP

برای شروع، آخرین مثال جلسه قبل را دوباره تکرار می کنیم. این یک صفحه یا اسکریپت یا کد ASP  است که عبارت Good Evening  را در صورتی که زمان بعد از ظهر باشد چاپ می کند و در صورتی که قبل از ظهر باشد عبارت Good Morning  را چاپ می کند:

<% @ Language="VBScript" %>

<% Option Explicit %>





The current time is <% = Time ( ) %>



<%

If Datepart("h",time()) >= 12 then

'After noon

Response.Write "Good Evening"

Else

'Before noon

Response.Write "Good Morning"

End If

%>





تجزیه و تحلیل: اولین چیزی که مورد بررسی قرار میدهیم Tag  های <% و %> می باشد. شما باید قبلا با Tag  های HTML  آشنا شده باشید. برای مثال شما می دانید که متون بین و به صورت حروف توپر نمایش داده می شوند؛ این Tag  ها نیز شبیه آنها هستند. متنی که بین دو عبارت <% و %> ظاهر می گردد به عنوان کدهای ASP  در نظر گرفته می شود. به این خاطر است که سرویس دهنده، قبل از فرستادن صفحه برای مرورگر وب، آنها را مورد پردازش قرار می دهد. برای مثال، در خطوط  7  تا  15  شما Tag  های باز و بسته را مشاهده می کنید. آنها به این معنی هستند که خطوط بین  8  تا  14  کدهای ASP  می باشند. حالا سعی کنید خطوط  7  تا  15  را از داخل اسکریپت خارج کرده و این صفحه را از طریق مرورگر وب مشاهده نمایید، مطمئنا چیزی شبیه به خروجی زیر را خواهید دید؛ چه اتفاقی افتاده است؟

قیمت فایل فقط 4,000 تومان

خرید

برچسب ها : گزارش کاراموزی طراحی یك وب سایت شخصی با امكانات متداول و معمول , کاراموزی طراحی یك وب سایت شخصی با امكانات متداول و معمول , کارورزی طراحی یك وب سایت شخصی با امكانات متداول و معمول , دانلود گزارش کارآموزی طراحی یك وب سایت شخصی با امكانات متداول و معمول , طراحی یك وب سایت شخصی با امكانات متداول و معمول , طراحی , وب سایت شخصی , امكانات متداول و معمول

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر