امروز: شنبه 26 آبان 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
دسته بندی صفحات
بلوک کد اختصاصی

پاورپوینت بررسی شیوه های مختلف مقاوم سازی سازه های با مصالح بنایی

پاورپوینت بررسی شیوه های مختلف مقاوم سازی سازه های با مصالح بناییدسته: عمران
بازدید: 58 بار
فرمت فایل: pptx
حجم فایل: 1272 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 39

پاورپوینت بررسی شیوه های مختلف مقاوم سازی سازه های با مصالح بنایی در 39 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx

قیمت فایل فقط 9,500 تومان

خرید

پاورپوینت بررسی شیوه های مختلف مقاوم سازی سازه های با مصالح بنایی



چكیده:

بدلیل آنكه بسیاری از ساختمانهای متداول در اكثر نقاط ایران، ساختمانهای مصالح بنایی و مختلط می‌باشند و اكثر این سازه‌ها طوری ساخته می‌شوند كه در برابر بارهای زلزله مقاومت بسیار كمی دارند لذا در این سمینار انواع روشهای مقاوم‌سازی ساختمانهای با مصالح بنایی و مختلط مورد بررسی قرار گرفته است. در انتخاب روشهای مقاوم‌سازی سعی بر آن بوده است كه آسانترین روشها كه در ایران نیز قابل اجرا باشند استفاده گردد.

مقاوم‌سازی به انواع حالات تقویت دیوارها سقفها، پی‌ها و ستونها، تیرها، شناژها و یكپارچه‌سازی اجزاء مختلف ساختمان تقسیم می‌گردد. تعمیر و مرمت سازه‌های آسیب دیده نیز مورد بررسی قرار گرفته است.


مقدمه

از آنجا كه كشور ایران به عنوان یكی از منطقه‌های زلزله‌خیز جهان در مسیر كمربند زلزله آلپ هیمالیا قرار دارد و وجود گسل‌های فراوان و رخداد زلزله‌های شدید گذشته‌های دور و دهه‌های اخیر در راستای گسل‌های شناخته شده و همچنین نقشه پهنه‌بندی موجود خطر زلزله نشانگر این واقعیت است كه اكثر مناطق كشور در معرض وقوع زلزله‌های شدید یا نسبتا شدید قرار دارند، از طرفی با توجه به وضعیت آسیب‌پذیری بسیار نگران‌كننده شهرها و روستاهای كشور كه حاصل قرن‌ها غفلت در تاریخ ایران بوده است، تا قبل از زلزله منجیل- رودبار (در سال 1369) اقدامات و فعالیت‌های مؤثر علمی – فنی در زمینه كاهش خطرات ناشی از زلزله بسیار اندك بوده و آن هم به صورت پراكنده انجام پذیرفته است. پس از این زلزله و بدنبال انجام كارهای گوناگون در زمینه مهندسی زلزله موقعیت كشور از این نظر بهبود یافت به طوری كه تهیه و تدوین مقررات، بازبینی آئین‌نامه‌های زلزله، تهیه و تدوین دستورالعمل‌های ایمن‌سازی و بهسازی لرزه‌ای ساختمان‌ها بخشی ازدست‌آوردهای حاصل از خود آگاهی جامعه فنی و مدیران كشور پس از زلزله مهم سال 1369 در رودبار و منجیل می‌باشد.

در كنار این پیشرفت‌ها، كمبودهای شدید و نگران‌كننده‌ای وجود دارد كه حاصل ساختار سازهای غیرفنی و ناامن بوده، به طوری كه شهرها و روستاهای كشور با ساختمان‌های نامقاوم در برابر زلزله، پرهزینه، كم دوام، پرهزینه از نظر انرژی و گران قیمت از نظر نگهداری شكل گرفته است.

در حال حاضر ساختمان‌های ساخته شده با مصالح بنایی ]بخصوص ساختمان‌های آجری[، درصد بالایی از ساختمان‌های موجود یا در حال احداث در كشور ما را تشكیل می‌دهند مهمترین عامل مقبولیت ساختمان‌های بنایی در ایران، بویژه در شهرستان‌ها در دسترس بودن مصالح، ساده بودن تكنولوژی تولید آجر و بلوك‌های بنایی، آشنایی سازندگان با نحوه ساخت و ساز با مصالح بنایی و سرانجام ارزان‌تر بودن قیمت تمام شده این قبیل ساختمان‌ها نسبت به ساختمان‌ها با اسكلت فولادی و بتن مسلح می‌باشد.


دسته‌بندی ساختمان‌های آجری

ساختمان‌های آجری به بناهای گفته می‌شود كه با مصالح فشاری، مثل آجر، بلوك بتنی، سنگ و خشت و ملات بنا شده‌اند. این ساختمان‌ها را می‌توان به چهار گروه غیرمسلح، نیم مسلح، مسلح و مركب تقسیم كرد

قیمت فایل فقط 9,500 تومان

خرید

برچسب ها : شیوه های مختلف مقاوم سازی سازه های با مصالح بنایی , بررسی شیوه های مختلف مقاوم سازی سازه های با مصالح بنایی , پاورپوینت شیوه های مختلف مقاوم سازی سازه های با مصالح بنایی , پاورپوینت بررسی شیوه های مختلف مقاوم سازی سازه های با مصالح بنایی , شیوه های مختلف مقاوم سازی سازه ها , مقاوم سازی سازه های با مصالح بنایی , بررسی مقاوم سازی سازه های با مصالح بنایی

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر