امروز: دوشنبه 3 دی 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
دسته بندی صفحات
بلوک کد اختصاصی

طراحی و ساخت سایت خبری دانشگاه با ASP

طراحی و ساخت سایت خبری دانشگاه با ASPدسته: کامپیوتر و IT
بازدید: 64 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 63 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 88

عنوان این پروژه تهیه سایت خبری یك سازمان بر روی وب میباشد هدف آن اطلاع رسانی تازه های كامپیوتر و تكنولوژی كه هر عضوی توانایی ثبت و مطالعه خبر را دارد میباشد در این سایت افراد میتوانند خبرهای مورد نظر خود را مطالعه كنند و اشخاص میتوانند با عضویت در سایت خبرهای مورد نظر خود را گروه بندی نموده و در بانك خبرها ثبت نمایند و افراد بر اساس گروه خبر

قیمت فایل فقط 5,900 تومان

خرید

طراحی و ساخت سایت خبری دانشگاه با ASP

فهرست

چكیده

مقدمه

فصل اول - مقدمه ای بر برنامه های استفاده شده  ....................................6

1 1             استفاده از بانك اطلاعاتی Access   ...............................7

1 2             استفاده از سیستم DSN  ............................................12

1 3             آشنایی با ساختار زبان VBScript ................................13

1 4             ارتباط بانك اطلاعاتی و ASP ......................................15

1 5             اجرای صفحات ASP  ................................................19

1 6             آشنایی با ASP .........................................................23

فصل دوم شرح و ساختار كلی سایت خبری  .......................................31

چكیده

عنوان این پروژه تهیه سایت خبری یك سازمان بر روی وب میباشد.

هدف آن اطلاع رسانی تازه های كامپیوتر و تكنولوژی كه هر عضوی توانایی ثبت و مطالعه خبر را دارد میباشد.

در این سایت افراد میتوانند خبرهای مورد نظر خود را مطالعه كنند و اشخاص میتوانند با عضویت در سایت خبرهای مورد نظر خود را گروه بندی نموده و در بانك خبرها ثبت نمایند و افراد بر اساس گروه خبری وارد بخش خبر مورد علاقه خود شده و خبرهای آن گروه را مطالعه نمایند.

تكنولوژی وب در پی برآورده سازی نیازهای گوناگون سیستم های مختلف مبننی بر وب، همچون بانك های اطلاعاتی، می باشد. تكنیك های مختلفی در زمینه رفع این نیازمندیها وجود دارند و بكار گرفته می شوند. این تكنیك ها به دو دسته تكنیك های سمت مشتری و تكنیك های سمت سرویس دهنده تقسیم می شوند.

یكی از تكنیك های سمت سرویس دهنده، ASP می باشد. ASP روش جدیدی جهت ایجاد صفحات پویا با قابلیت دسترسی به اطلاعات می باشد. برای پردازش صفحه ASP از ماشینی به نام WebServer استفاده می شود. این ماشین صفحه ASP را قبل از ارسال، به صفحه HTML معمولی تبدیل می نماید.

در این مستندات ابتدا توضیح مختصری از تكنولوژی های بكارگرفته شده آمده است. در ادامه به معرفی ASP و تشریح كاربرد این تكنیك جهت ایجاد این سایت پرداخته می شود. در پایان رهنمودهایی جهت انتخاب تكنولوژی صحیح ایجاد وب ارائه شده است.

مقدمه

عمومیت اینترنت اهمیت آشنایی با تكنولوژیهای جدید در این زمینه را افزایش داده است. یك برنامه نویس اینترنت در دنیای امروز با انتخاب ها و نكات جدید بسیاری روبرو می باشند كه انتخاب تكنولوژی مناسب را مشكل می كند.

ایجاد صفحات وب با ارائه صفحاتی شامل نكات برجسته علمی و تبلیغاتی شروع شد. این صفحات معمولا حاوی اطلاعات كوتاهی به صورت ایستا بودند. تكنیكهای ساده جهت ایجاد این صفحات به كار می رفت. فقط چند سال قبل ساخت صفحات وب به تخصص كمی در مورد كار با زبان ایجاد فرامتن نیازمند بود. این صفحات در ویرایشگرهای متنی ساده ایجاد می شد. ولی با پیشرفت اینترنت و همگانی شدن استفاده از آن، زمینه های اطلاعاتی جدیدی مطرح شد و لزوم پوشش حجم وسیعی از اطلاعات بوجود آمد كه تكنیك های اولیه جوابگوی این نیازها نبودند.

توسعه اینترنت در چند سال گذشته از صفحات با محتوای ثابت به سمت صفحات با محتوای پویا حركت كرده است. این پویایی در هر دو جنبه ایجاد و نمایش صفحات وجود دارد. ایجاد كننده های صفحات وب جهت كاستن عملیات ایجاد و تغییر صفحات به دنبال استفاده از تكنیك هائی جهت ایجاد پویایی صفحات می باشد. در این پروژه به ارائه برخی از این تكنیك ها می پردازیم.  

فصل اول

تكنولوژی های بكار گرفته شده

  • ·        استفاده از بانك اطلاعاتی Access
  • ·        استفاده از سیستم DSN
  • ·        آشنایی با ساختار زبان VBScript
  • ·        ارتباط بانك اطلاعاتی و ASP
  • ·        اجرای صفحات ASP
  • آشنایی با ASP

استفاده از بانك اطلاعاتی Access

استفاده از بانك های اطلاعاتی

یك روش برای در دسترس قرار دادن اطلاعات استفاده از بانك های اطلاعاتی میباشد. بانك های اطلاعاتی برای ذخیره مقادیر عظیمی از اطلاعات طراحی شده اند. بانك های اطلاعاتی تجارتی زیادی مثل Access، Microsoft SQL، Oracle و Informix در دسترس قرار دارند.

خواندن و تغییر دادن محتویات یك بانك اطلاعاتی از طریق یك صفحة ASP كاری ممكن می باشد. این یكی از كارهای سودمند و جالب Active Server Page می باشد.

پایگاه داده های رابطه ای چیستند؟

مفیدترین ویژگی Active server ها توانایی آنها در ارتباط ساده یك صفحة ASP با یك بانك اطلاعاتی می باشد.

تعداد زیادی برنامه های بانك اطلاعاتی تجارتی محبوب در دسترس می باشند مثل Microsoft Access، كه در داخل برنامه Office قرار دارد، Microsoft SQL-server، Oracle، Informix، DB2 و برنامه های دیگر. از آنجایی كه ASP از تكنولوژی مایكروسافت استفاده می كند، بانك اطلاعاتی مایكروسافت بیشتر با آن مورد استفاده قرار می گیرند. اگرچه، هیچ دلیلی وجود ندارد كه نتوانید از بانك اطلاعاتی غیر مایكروسافتی مثل Oracle با آن استفاده نمایید.

هدف اولیه از یك بانك اطلاعاتی ذخیره اطلاعات می باشد. اگرچه هر سیستم بانك اطلاعاتی ممكن است ریزه كاریهای مختص به خود را داشته باشد، اما همة بانك اطلاعاتی از جداول برای ذخیره اطلاعات استفاده می كنند.

یك جدول، كه دارای سطر و ستون به شكل یك ماتریس می باشد، مانند یك انبار برای قرار گرفتن نمونه هایی از objectها استفاده می شود. ستونهای یك جدول خصوصیات object را تشریح می كنند، در حالی كه سطر یك نمونة منحصر به فرد از object می باشد. به سطرها در جدول بانك اطلاعاتی اصطلاحا ركورد گفته می شود، و به ستونها نیز اصطلاحا فیلد گفته می شود.

بانك های اطلاعاتی می توانند شامل چندین جدول بانك اطلاعاتی باشند، و معمولا هر جدول بانك اطلاعاتی یك object منفرد را نشان می دهد.

سیستمهای بانك اطلاعاتی تك فایلی ( flat-file )، جدولهای وابسته را با یكدیگر و در داخل جدول بزرگتر ادغام می نمایند.

بانك اطلاعاتی تك فایلی به ندرت امروزه مورد استفاده قرار می گیرند، زیرا داده های غیر ضروری در داخل آنها به صورت تكراری وجود دارد. برای پاك كردن این اطلاعات تكراری، از یك فرآیند به نام نرمال سازی استفاده می كنیم. بانك اطلاعاتی نرمال سازی شده شامل هیچ دادة تكراری نمی باشد. بانك اطلاعاتی flat-file حدود سه سال قبل با بانك های اطلاعاتی رابطه ای جایگزین شدند، كه عملا استاندارد حال حاضر می باشند. وقتی جداول بانك اطلاعاتی با استفاده از بانك های اطلاعاتی رابطه ای طراحی می شوند، به خاطر داشته باشید كه هر object منحصر به فرد را با واسطه یا بی واسطه، در جدول بانك اطلاعاتی مختص به خودش نشان می دهد.

چرا از بانك اطلاعاتی استفاده می شود؟

بانك های اطلاعاتی، مانند فایل های متنی، cookie ها، و شئ های session و Application دارای زمان و مكان مختص به خودشان می باشند. اگر نیاز به ذخیره مقدار زیادی از اطلاعات در یك دوره طولانی از زمان را دارید، بانك های اطلاعاتی یكی از بهترین راه حلها می باشند. یكی از شاخه های اصلی در علم كامپیوتر اختصاص به مطالعه طراحی بانك اطلاعاتی كارآمد می باشد. با داشتن جستجوهای قدرتمند در داخل سیستم های بانك اطلاعاتی، یك بانك اطلاعاتی مؤثرترین و كارآمدترین متد ذخیره اطلاعات    می باشد.

با این وجود، بانك اطلاعاتی دارای نقاط ضعفی نیز می باشد. اتصال به یك بانك اطلاعاتی از طریق یك صفحه ASP كار پرخرجی می باشد. خواندن محتویات فایل متنی و یا یك cookie، زمان خیلی كمتری را از اتصال به یك بانك اطلاعاتی و دریافت اطلاعات از جداول بانك اطلاعاتی می گیرد. به همین دلیل، بانك های اطلاعاتی همیشه بهترین راه حل نیستند.

بانك های اطلاعاتی فقط برای انجام یك كار طراحی شده اند: ذخیره داده ها. به همین دلیل بانك های اطلاعاتی برای ذخیره و بازیابی اطلاعات فوق العاده مناسب می باشند. بانك های اطلاعاتی ظرفیت ذخیره مقادیر زیادی از اطلاعات را دارند. برخی از بزرگترین بانك های اطلاعاتی دنیا شامل چندین ترا بایت می باشند ( یك ترابایت برابر 1000 گیگا بایت، یا 1000000 مگا بایت می باشد )!

یكی دیگر از ویژگیهای خوب استفاده از بانك های اطلاعاتی از طریق یك صفحة ASP این است كه تعداد زیادی از نرم افزارهای موجود از بانك های اطلاعاتی برای ذخیره كردن اطلاعات استفاده می كنند. با استفاده از بانك های اطلاعاتی از طریق صفحات ASP، می توانید با نرم افزارهای موجود ارتباط برقرار كنید و داده هایش را به صورت online دریافت كنید.

ساخت بانك اطلاعاتی

حال كه در مورد مبانی بانك های اطلاعاتی بحث كردیم، وقتش رسیده است كه كار كردن با آنها را شروع كنیم! در ادامه چگونگی ایجاد یك بانك اطلاعاتی با استفاده از Microsoft Access 2000 و سپس پرس و جو از این بانك اطلاعاتی از طریق یك صفحة ASP را خواهیم دید.

قبل از آنكه بانك اطلاعاتی خود را بسازید، باید تصمیم بگیرید كه چه نوع از اطلاعاتی را می خواهید ذخیره نمایید. تصور كنید كه قصد ذخیره كردن یك صفحة وب را دارید كه اطلاعات مربوط به دوستانتان و علاقه مندیهایشان را ذخیره می كند. برای این مثال، یك جدول به نام itinput كه شامل ستونهای زیر می باشد بسازید:

  • Username
  • Password
  • Fname
  • Lname
  • Sex
  • Degree

برای ایجاد چنین جدولی با استفاده از Access 2000، كار را با اجرای Access شروع كنید. یك dialog box ظاهر می شود، كه از شما می پرسد كه آیا قصد ایجاد یك بانك اطلاعاتی جدید را دارید، یا یك فایل موجود را باز می كنید. گزینة Blank Access Database را انتخاب كنید.

از شما بلافاصله درخواست یك نام فایل برای بانك اطلاعاتی جدیدتان می شود و همچنین مكانی كه فایل بانك اطلاعاتی باید در آن ذخیره شود پرسیده می شود. فایل بانك اطلاعاتی را itpr.mdb بنامید و آن را در پوشة My Document قرار دهید. در این لحظه، باید سه گزینه را مشاهده نمایید: Create table in Design view، Create table by using wizard، Create table by entering data. گزینة Create table in Design view را انتخاب كنید.

اكنون باید یك ماتریس با سه ستون و چندین سطر را مشاهده نمایید. برای شروع ابتدا ستون Name را به جدول itinput اضافه كنید. این ستون در داخل Field Name وارد می شود. سپس، Data Type را انتخاب نمایید. از آنجایی كه در داخل ستون Name رشته هایی را وارد می كنید، نوع دادة متنی را انتخاب كنید. اگر قصد وارد كردن توضیحاتی دربارة این ستون دارید، این عمل را می توانید با استفاده از ستون Description ماتریس انجام دهید.

جهت دریافت فایل طراحی و ساخت سایت خبری دانشگاه با ASP لطفا آن را خریداری نمایید

قیمت فایل فقط 5,900 تومان

خرید

برچسب ها : طراحی و ساخت سایت خبری دانشگاه با ASP , دانلود طراحی و ساخت سایت خبری دانشگاه با ASP , طراحی و ساخت سایت , برنامه نویس اینترنت , ASP , ساخت بانك اطلاعاتی , پایگاه داده ها , استفاده از بانك اطلاعاتی , کامپیوتر , نرم افزار , سخت افزار , زبان برنامه نویسی , برنامه نویسی , اینترنت , وب سایت , سایت , , سایت خبری , سایت خبری دانشگاه , , پروژه دانشجویی , دانلود پژوهش , دانل

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر