امروز: شنبه 26 آبان 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
دسته بندی صفحات
بلوک کد اختصاصی

بررسی عملكرد سایت بازار بیز BazaarBiz در جذب مشتریان

بررسی عملكرد سایت بازار بیز BazaarBiz در جذب مشتریاندسته: علوم اجتماعی
بازدید: 72 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 142 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 130

مقدمه بشر از دیرباز برای رفع نیازهای خود اقدام به مبادله كالا و خدمات نمود، با مرور زمان و با پیشرفت علم،نحوه ی تبادل كالاها و خدمات از روش خود كفایی به مبادله پایاپای تبدیل شد، با اختراع پول روزنه ی جدیدی، در جهت پیشرفت انسان به سوی راحتی بیشتر گشوده شد با وارد شدن علم به این چرخه، و ظهور علم اقتصاد و روش‌های مختلف تبادل كالاها وخدمات، تجارت ج

قیمت فایل فقط 6,900 تومان

خرید

بررسی عملكرد سایت بازار بیز BazaarBiz در جذب مشتریان

مقدمه

بشر از دیرباز برای رفع نیازهای خود اقدام به مبادله كالا و خدمات نمود، با مرور زمان و با پیشرفت علم،نحوه ی تبادل كالاها و خدمات از روش خود كفایی به مبادله پایاپای تبدیل شد، با اختراع پول روزنه ی جدیدی، در جهت پیشرفت انسان به سوی راحتی بیشتر گشوده شد. با وارد شدن علم به این چرخه، و ظهور علم اقتصاد و روش‌های مختلف تبادل كالاها وخدمات، تجارت جهانی پای به عرصه ای گذاشت كه هر روز پیشرفت آن قابل ملاحظه بوده و امروزه با جهانی شدن وتبدیل دنیا به دهكده ی جهانی، راهی جز یافتن راههای سریع، موثر و كم هزینه وجود ندارد.

با ظهور اینترنت، این گام اساسی برداشته شد، و عمل تبادل الكترونیكی داده‌ها یا  EDI  به عنوان سر منشا تجارت الكترونیكی، دوره ی جدیدی از اقتصاد و تجارت را رقم زده است. امروزه تمامی‌كشورها و سازمان‌ها برای بقا باید در تجارت الكترونیكی وارد شده امور خود را به صورت اینترنتی و با استفاده از خدمات شبكه انجام دهند.

در این پژوهش سعی شده با بررسی عملكرد یكی از پیشتازان این امر در ایران چگونگی ورود به این بازار را بررسی نماییم. امید است این پژوهش راه گشایی باشد برای كسانی كه تمایل به ورود به این عرصه را دارند.

فصل اول- طرح تحقیق

عنوان كامل پژوهش

بررسی عملكرد سایت بازار بیز  در جذب مشتریان و ارائه راهكارهای اقتصادی

هدف پژوهش

هدف از این تحقیق بررسی عملكرد سایت BazaarBiz در جذب مشتریان ارائه راهكارهای اقتصادی و نگهداری آنها و اجرای CRM ونیز بررسی موفقیت این سایت در امر e- marketing می‌باشد.

بیان مسئله

با توجه به این كه در كشور ما هنوز تجارت الكترونیك به طور كامل انجام نمی‌شود ونیز به دلیل عدم شناخت مردم از این روش تجاری ونیز با تاكید بر این موضوع كه دنیای امروز بر پایه استفاده از EDI,IT پیش می‌رود، وارد نشدن به این عرصه، می‌تواند موجبات عقب ماندگی بیشتری اقتصاد كشوری را فراهم آورد لذا وارد شدن e-business , e- commerae یكی از واجبات هر سازمان با شركتی می‌باشد.

اهمیت مساله (نظری –عملی)

با توجه به گسترش IT در دنیای امروز والكترونیكی شدن امور، ائم از تجارت آموزش، انتقال اطلاعات، تبلیغات واینكه امروزه كوچكترین و پیش پا افتاده ترین كارها نیز از طریق اینترنت صورت می‌گیرد، و با فراگیر شدن استفاده از اینترنت در پیش رفتن به سمت الكترونیكی كارها از جمله تجارت، كه سابقه ای طولانی در سطح جهان دارد در كشور ما امری ضروری است.

یافته‌های برخی از مهمترین پژوهشهای انجام شده مربوط به مساله مورد پژوهش:

با توجه به جدید بودن و به روز بودن موضوع پژوهشهای چندانی روی این موضوع انجام نگرفته است. و از طرفی پژوهشهای صورت گرفته نیز به صورت كلی بوده وبر فرهنگسازی تجارت الكترونیك و یا بررسی آن در ایران بوده است و هیچ پژوهش به صورت خاص و تخصصی بر این موضوع متمركز نشده است، اما یافته‌های بدست آمده شامل مزایا و معایب e- commore نحوه‌های جابجایی پول، بحث امنیت، تبلیغات و بررسی داشته اند.

سوال (ها) یا فرضیه‌ها (های) پژوهش

1- فروش online از لحاظ اقتصادی دارای عملكرد مطلوبیست.

2- میزان ماندگاری مشتریان در سایت باعث افزایش فروش می‌شود.

3- به روز رسانی و ایجاد عوامل جذاب باعث بالا رفتن آماره بازدید كنندگان می‌شود

4- نبود پول الكترونیكی موجب كاهش كارایی این سیستم می‌شود.

تعریف علمی‌و متغیرهای مورد بررس

(متغیرهای مستقل) f= متغیر تابع

متغیرهای مستقل شامل مشتریان جذب و نگهداری مشتری و ارضای خواسته مشتری

متغیر وابسته عملكرد سایت (عرضه كالا و فروش)

مشخص كردن مقیاس اندازه گیری متغیرها

مقایس اندازه گیری نسبی است (فروش) مقیاس اندازه گیری با توجه به اینكه متغیرها همه وابسته هستند و متغیرهای (فروش، عملكرد، مشتریان، رضایتمندی و....) نسبتی می‌باشد.

مشخص كردن نقش متغیرها (باز خور)

در این پژوهش، عملكرد سایت 0عرضه كالا و فروش به عنوان متغیر وابسته و آمیخته‌ها بازاریابی به عنوان متغیر مستقل می‌باشد

طرح پژوهش

در بررسی این پژوهش ابتدا تبلیغات بررسی می‌گردد، سپس میزان فروش  مورد محاسبه قرار گرفته و میزان رضایتمندی مشتریان نحوه عملكرد سایت در قبال مشتریان، مورد بررسی قرار می‌گیرد.

جامعه و گروه نمونه مورد بررسی

جامعه وگروه بررسی شده مدیران وسیاستگذاران سایت بازار بیز می‌باشند.

روش نمونه برداری

با توجه به اینكه در این پژوهش عملكرد یك سایت مورد بررسی قرار می‌گیرد لذا جامعه آماری مدیران و سیاستگذاران سایت می‌باشند كه با توجه به مقدار كم آنها، ازهمه ی آنها استفاده شده است.

ابزارگر آوری داده‌ها

در این تحقیق برای جمع آوری داده‌ها از روش مصاحبه، استفاده از منابع كتابخانه ای، اطلاعات آماری موجود از كاربران سایت استفاده گردیده است.

روش گرد آوری داده‌ها

برای گرد آوری داده‌ها اصلی ترین منبع و روش گرد آوری مصاحبه با اعضای اصلی سایت كه سیاستگذاران سایت نیز می‌باشند لذا در مصاحبه با مدیران ومسئولان سایت و پرسش سوالهای مطرح شده به جمع آوری داده‌ها پرداخته شده است به دلیل نو بودن موضوع، وكم بودن جامعه آماری، تهیه پرسش نامه مقدرو نبود، اما در گرد آوری داده‌ها از اطلاعات موجود در كنترل پنل Conrtol panel سایت نیز استفاده شده است.

روش تجزیه و تحلیل داده‌ها

با روش‌های آمار استنباطی آزمون فرضیه‌ها پرداخته خواهد شد.

در این پروژه برای تجزیه وتحلیل داده‌ها از روش‌های آمار استنباطی به آزمون فرضیه‌ها پرداخته شده است

فصل دوم- ادبیات تحقیق

تعریف تجارت الكترونیكی (E Business)

یكی از اهداف قابل توجه از فن آوری اطلاعات، بكارگیری آن در توسعه سازمانهای اقتصادی و خدماتی است این هدف اساسا در حوزه تجارت الكترونیكی تعریف و پیگیری می‌شود. تجارت الكترونیكی تعریف و پیگیری می‌شود. تجارت الكترونیكی نیز با تعابیر و دیدگاههای متفاوت تعریف شده است. هریك برمبنای یك دیدگاه خاص از تجارت الكترونیكی است. در اینجا به چند مورد از این تعاریف اشاره می‌شود:

تجارت الكترونیكی اجرا و هماهنگی فرایندهای حیاتی سازمانهای اقتصادی، از قبیل طراحی، تایمن مواد و خدمات، تولید، فروش، اجرای سفارشات، ارائه خدمات از طریق بكارگیری حرفه ای رایانه‌ها و فن آوری ارتباطات و داده‌های ذخیره شده در رایانه‌ها را برعهده دارد.

تجارت الكترونیكی شامل انجام هركاری با فن اورین ارتباطات و اطلاعات (ICT) برای اجرای اهداف تجاری بین سازمانها یا سازمان و مصرف كننده است.

تجارت الكترونیكی همان بازگانی الكترونیكی (EC[1]) است. با این تفاوت كه فرایندهای داخلی، از قبیل تولید، مدیریت انبار، توسعه محصول، مدیریت ریسك، مدیریت دانش و منابع انسانی هم در تجارت الكترونیكی پوشش داده می‌شوند.

تجارت الكترونیكی تركیب پیچیده ای از فرایندها، سیستم‌های سازمانی و زیرساختهای ضروری سازمانی برای ایجاد یك مدل تجاری سطح بالاست.

تجارت الكترونیكی بسیار فراتر از بازرگانی الكترونیكی است. تجارت الكترونیكی شامل تغییر در روشهای سنتی اجرای عملیات سازمان، مدیریت فرایندهای فیزیكی و دیجیتال و روش كاركرد پرسنل است.

از دیدگاه IBM، تجارت الكترونیكی یك نظریه امنیتی، تغییرپذیری و یكپارچگی را را برای دستیابی به ارزش اقتصادی بیشتر و بسیار متفاوت، از طریق تركیب سیستم‌ها و فرایندهای سازمان است (یا Core business) یا ساده كردن و دسترسی فراگیر از طریق فن آوری اینترنت، اجرا می‌كند.

تجارت الكترونیكی درباره فن آوری اینترنت برای انتقال و تغییر روشهای اجرای فرایندهای سازمان است. بارزترین فرم آن، خرید از طریق شبكه برای عمده فروشی و خرده فروشی است.

به ساده ترین بیان، تجارت الكترونیكی استفاده از فن آوریهای اینترنت برای توسعه و تحول فرایندهای كلیدی سازمان است. با این دیدگاه، بیشتر شركتها به این مهم پی برده و درحال انتقال از روشهای سنتی به تجارت الكترونیكی هستند.

تجارت الكترونیكی هرگونه بكارگیری اینترنت در سطح تاكتیك یا استراتژیك برای برقراری ارتباطات تجارت از نوع B2B، B2C یا حتی C2C یا هر مدل دیگر تجاری است. تجارت الكترونیكی درواقع راهی برای بهره وری بیشتر، سرعت، نوآوری و خلق ارزشهای جدید در یك سازمان است.

سیستم‌های اطلاعاتی ارتباطات الكترونیكی (ECS[2])

از این سیستمها برای تبادل و اشتراك اطلاعات بین افراد، تحت فرمها و روشهای متنوع استفاده می‌شود. امروزه با این سیستم‌ها كارهایی انجام می‌گیرد كه به دلیل فاصله مكانی و احیانا فرهنگی، امكان آنها قبل از اینها به ذهنها هم خطور نمی‌كرد. این سیستم‌ها نه تنها امكان ارسال پیامها و مطالب را بعهده دارند بلكه پردازشهای ویژه در این مبادلات نیز امكان پذیر شده است. از ابزارهای متنوعی در سیستم‌های ارتباطات الكترونیكی استفاده می‌شود كه به طور مختصر می‌توان آنها رابه دسته‌های زیر تقسیم بندی نمود:

سیستم‌های تله كنفرانس برای برگزاری جلسات راه دور و همزمان (زنده) بدون توجه به فاصله مكانی شركت كنندگان در این جلسات. از انواع ابزارهای این نوع ارتباط می‌توان به چند نمونه زیر اشاره نمود:

Audio conferencing

Speader Phone

Audio Graphic Conferencing

Video Conferencing

پست الكترونیكی، Voice Mail، فاكس و سیستم‌های پیامگیر فوری از دیگر كانالهای ارتباطی امروزی است كه به دلیل پراكندگی و جدابودن اكثر این سیستم‌ها از یكدیگر ممكن است برخی مدیران یا متخصصین و كارشناسان با استفاده یكجا از آنها دچار یك نوع سردرگمی‌یا تنوع وسایل و كانالهای ارتباطی شوند. برای رفع این مشكل، از نیمه دهه 1990 تفكر یك كانال سازی ارتباطات[3] بروز كرد و اكنون ارائه كننده‌های خدمات اینترنت، (ISP) و برخی سایتهای اینترنتی در Web این خدمات جدید را به منظور یك كاسه كردن كانالهای اشاره شده می‌فروشند. در این پدیده، هرسه نوع وسایل ارتباطی از قبیل فاكس، پست الكترونیكی و Voice Mail در یك كانال مشترك قرار می‌گیرند. بنحویكه از هر مكان می‌توان به آنها (تنها از یك طریق) دسترسی داشت.

اتاق گفتگو معروف به Chat room بعنوان رایج ترین ابزار ارتباطی شبكه ای بین افراد خاص یا گروههای مختلف است. اتاقهای گفتگو یكی از روشهای ارتباطی جدید پس از توسعه فن آوری اینترنت است. این اتاقها موضوع بندی شده و به چند شیوه از آنها استفاده می‌شود. از ساده ترین شیوه‌ها تایپ پیام برای افراد مخاطب در اتاقهاست. این شیوه ارتباط به دو روش همزمان و زنده و غیرهمزمان طراحی شده اند. در روش زنده و همزمان، بدلیل محدودیت فضای تایپ پیامها و نیاز به سرعت عمل در آنها، كاربرد آن بیشتر جنبه تفریح و تفنن پیدا كرده و افراد حرفه ای برای اهداف حرفه ای از این سیستم به میزان اندك استفاده می‌كنند. پیامها در این روش پس از مدت كوتاهی پاك شده و آثار آنها از بین می‌رود.

نوع دیگر تماسهای نوع متن، استفاده از Mailing list، Forum و Usenet است كه امكان تایپ پیامهای طولانی در آنها وجود دارد. به دلیل عدم لزوم همزمانی حضور افراد در این نوع ارتباط، فرصت كافی برای وارد كردن اطلاعات و بررسی نظریات در آنها وجود دارد. Forum شبیه اتاقهای گفتگو از نوع Chat است. اما محدودیت حجم اطلاعات را ندارد. لیكن امكان پیوست كردن مدارك و دیگر فایلها در آن ممكن است محدود و یا غیرممكن باشد. این سیستم شبیه تابلو اعلانات الكترونیكی و در سطح وسیع از طریق اینترنت یا اینترانت اجرا می‌شود. از Forum به صورت حرفه ای و گاه گاه روی موضوعات تخصصی مدیریت یا فنی استفاده می‌شود. Mailing list و Usenet با تفاوت اندك به صورت گروههای مكاتبه ای هستند كه ضمن موضوع بندی در آنها همراه داشتن سایر مدارك و اسناد از قبیل تصویر، صدا، فایل نقشه و دیگر انواع فایلها امكان پذیر است. این شیوه نیز كاربرد حرفه ای و بسیار مفیدی دارد. به نحوی كه بیشتر در سطح دانشگاهها و سازمانهای پیشرفته بمنظور توسعه علوم و انتقال تجربیات و نظریات بین اعضا استفاده می‌شود. امروزه از این شیوه در بازاریابی و توسعه فروش استفاده فراوان می‌شود. شیوه‌های اخیر علاوه بر مزایای Forum، دارای آرشیوهای مخصوصی هستند كه در زمانهای آتی بتوان به متن مكاتبات قبلی دسترسی داشت. در برخی روشها امكان دسته بندی اتوماتیك اطلاعات (به نام Threading) در آنها نیز وجود دارد.

سیستمهای GroupWare می‌توان به Lotus Notes اشاره نمود كه برای توزیع و انتشار متن و تصویر و انواع داده‌ها در قالب ساختار بانكهای اطلاعاتی ویژه طراحی شده است. این فن آوری موجب پدید آمدن یك نگرش بسیار پیشرفته در زمینه سازگاری و یكپارچه سازی تمام سیستم‌های اطلاعاتی در سطح سازمانها و حتی فراسازمانی شد. این نگرش تحت عنوان EAI[4] زمینه طراحی بانكهای اطلاعاتیجدید با هدف یكپارچه سازی اطلاعات فرایندها از انواع سیستم‌های قدیمی‌و جدید، خارج از اینترنت یا در بستر اینترنت، با زیرساختها و معماری مختلف گردید. توضیحات بیشتر در ارتباط با EAI ارائه خواهد شد.

سیستم‌های مدیریت جریان كار معروف به WFM[5] نیز از دیگر سیستم‌های GroupWare است كه به یكی از مهمترین ابزارهای كنترل و اتوماسیون فرایندها در سطح سازمان تبدیل شده است. البته این سیستم را می‌توان در دسته سیستم‌های اطلاعات اتوماسیون اداری هم قرارداد، چرا كه حوزه و میدان عملكرد این سیستم به سطح اداری سازمان محدود نمی‌شود بلكه به تمام سازمان گسترش می‌یابد.

مفاهیم BPR برای تجارت الكترونیكی

اینترنت موجب توسعه ارتباطات پیشرفته در همه جا، دسترسی در هر لحظه و ابزاری ساده از طریق مرورگرهای Web گردید. سازمانهای سنتی با بكارگیری روشهای نو و ابتكاری پایه عرصه تجارت الكترونیكی گذاشتند تا از تمام مزایا و قابلیتهای اینترنت استفاده كنند. شركتها از طریق اینترنت فورا با مشتریها فروشنده‌ها و شركای خود تماس برقرار می‌كنند. اینترنت موجب تغییر حركت اطلاعات در سازمانها، تغییر نحوه تبادل اطلاعات تجاری و ارتباطات گردیده است. این شرایط جدید موجب ایجاد ارزشهای جدید در صحنه‌های اقتصادی و اجتماعی گردید. BPR شامل طراحی مجدد فرایندها در سرتاسر حلقه‌های ارتباطات درون سازمانی و بین سازمانی است. این سازمان چه در ابتدای زنجیر ارتباطات باشد (مانند سفارشات، مدیریت انبارداری و تولید) و چه در انتهای این حلقه (مانند فروش، بازاریابی و خدمات مشتری) باید به یكدیگر متصل شوند. وقتی سازمانها بتوانند اطلاعات را بموقع و در هر لحظه به راحتی مبادله كنند، كارها در یك شبكه ارتباطی بین سازمانها از قبیل SCM[6] بهتر انجام می‌گیرد.

BPR در تجارت الكترونیكی شامل فكر نو و طراحی مجدد فرایندهای سازمانی در سطح یك سازمان و سطح ارتباطات زنجیره ای سازمانها، معروف به مدیریت حلقه تامین (SCM) برای بهره برداری بیشتر از مزایای ارتباطی اینترنت و راههای جدید ایجاد ارزش، می‌باشد. برای مثال، چگون یك مشتری در یك ارتباط زنجیره ای بین سازمانها از طریق اینترنت اقدام به خرید یك دستگاه رایانه می‌كند؟ مشتری سفارش خود را از طریق WEB به یك فروشنده رایانه می‌دهد. سفارش بصورت الكترونیكی به دست فروشنده می‌رسد. سیستم سفارش فروشنده به صورت خدكار سفارش جدیدی را برمبنای مشخصات سفارش مشتری تهیه و زا طریق شبكه اینترنت به سازنده دستگاه ارسال می‌دارد. شركت سازنده یا مونتاژكننده، سفارش را دریافت و قطعات مورد نیاز برای تولید دستگاه را در انبارخود بررسی می‌كند. قطعاتی كه در انبار موجود نیست به صورت خودكار از فروشنده‌ها تقاضا می‌شود، پس از تكمیل كار ساخت رایانه ی سفارش شده، آن دستگاه بسته بندی شده و برای فروشنده ای كه در ابتدای حلقه تامین، سفارش را از مشتری دریافت كرد ارسال می‌گردد. یا اینكه دستگاه رایانه مستقیما از مونتاژكننده به مشتری نهایی (مصرف كننده) ارسال می‌شود. جالب اینكه اطلاعات تمام این فرایندها هرلحظه در اختیار مشتری قرار می‌گیرد. علاوه براین، اطلاعات مشتری به سازنده نیز ارسال شده است تا نظر و سلیقه مشتری مستقیما در طراحی دستگاه مدنظر واقع شود. از این رو قواعد كاری سازمانها تغییر می‌كند. انجام سفارش، فروش و فرایندهای كاری نیز برای تجارت الكترونیكی و بهره وری بیشتر از ارتباطات زنجیره ای سازمانها طراحی مجدد می‌شود.

زمینه‌های BPR برای تجارت الكترونیكی

BPR در خلا اتفاق نیفتاده است. بلكه در یك بستر سازمانی كه دارای انسان، فن آوریها و ساختار سازمانی است انجام می‌گیرد. از این رو BPR در یك زمینه بزرگتر برای تغییر سازمان رخ می‌دهد. ضمنا BPR در بستر یك دیدگاه فرایند محوری برای تحولات و رشد سازمان اجرا می‌گردد.

طبق نظریه Leavitt، برای موفقیت BPR تنها طراحی مجدد فرایندها كافی نیست. بلكه محیط كاری مرتبط با فرایندها نیز بایستی برای اثر بخشی فرایندهای جدید تطبیق داده شوند. مانند سایر تلاشهای تغییر سازمانی عناصر سازمانی مختلفی نیز بایتسی با یكدیگر سازگار و متناسب شوند. بنابه دیدگاه آقای لی ویت[7]، در این رابطه به چهار دسته متغیر سازمانی توجه می‌شود:

استفاده از فن آوری اطلاعات

فرم و ساختار سازمانی

مهارتهای انسانی مورد نیاز

فرایندهای شغل

برای حفظ توازن و تناسب سازمان، با تغییرهر دسته از این عوامل، دیگر فاكتورها نیز بایستی به تناسب تغییر یابند. در صورت استفاده از فن آوری اطلاعات جدید، برای استفاده بهینه از آن ممكن است فرایندهای شغلی هم تغییر یابند. استفاده از فن آوری اطلاعات جدید و طراحی مجدد فرایندها ممكن است نیاز به تغییر مهارتهای پرسنلی و احتمالا ساختار سازمانی گردد.

برای یك تغییر موثر در سازمان، این تاثیرات متقابل مورد ارزیابی و برنامه ریزی قرار گرفته و مدیریت می‌شوند. در صورت عدم مدیریت چنین تاثیراتی ممكن است تغییر سازمانی موجب عدم تامین اهداف سازمان گردد. درنتیجه می‌توان گفت كه با اجرای BPR نه تنها فرایندها طراحی مجدد می‌شوند، بلكه ممكن است زیر ساختهای فن آوری اطلاعات، مهارتهایمورد نیاز پرسنل و ساختار سازمانی هم طراحی مجدد شوند.

برای موفقیت تغییرات سازمانی، به جای توجه به یك عامل، بایستی توازن بین چهار دسته عوامل اشاره شده مورد دقت و ارزیابی قرار گیرد. نگاههای مختلف به تغییر سازمانی موجب تاكید بیشتر به یكی از عوامل چهارگانه بالا می‌گردد:

از نگاه IT تاكید بیشتر روی معماری یكپارچه فن آوری اطلاعات است.

از نگاه طراحی سازمان، تاكید بیشتر روی آموزش و توسعه منابع انسانی است.

از نگاه منابع انسانی، تاكید بیشتر روی آموزش و توسعه منابع انسان است.

از نگاه فرایند محوری BPR تاكید بیشتر روی فرایندهای شغلی و عملیاتی است.

برای اینكه هریك از این تغییرات موفق گردند، بایستی به تغییرات ضروری در سه عامل دیگر هم توجه شود.


جهت دریافت فایل بررسی عملكرد سایت بازار بیز BazaarBiz در جذب مشتریان لطفا آن را خریداری نمایید

قیمت فایل فقط 6,900 تومان

خرید

برچسب ها : بررسی عملكرد سایت بازار بیز BazaarBiz در جذب مشتریان , دانلود بررسی عملكرد سایت بازار بیز BazaarBiz در جذب مشتریان , برنامه نویسان , ابزارگر آوری داده‌ها , تجارت الكترونیكی , بررسی عملكرد سایت بازار بیز , سیستم‌های اطلاعاتی , علوم اجتماعی , سایت بازار بیز , پروژه دانشجویی , دانلود پژوهش , دانلود تحقیق , پایان نامه , دانلود پروژه

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر