امروز: دوشنبه 3 دی 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
دسته بندی صفحات
بلوک کد اختصاصی

پاورپوینت بررسی جوشکاری زیر آب

پاورپوینت بررسی جوشکاری زیر آبدسته: مکانیک
بازدید: 67 بار
فرمت فایل: pptx
حجم فایل: 445 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 16

پاورپوینت بررسی جوشکاری زیر آب در 16اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

قیمت فایل فقط 9,500 تومان

خرید

پاورپوینت بررسی جوشکاری زیر آب در 16اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx





    مقدمه

 بیش از صد سال است كه قوس الكتریكی در جهان شناخته شده و به‌كار گرفته می‌شود، اما اولین جوشكاری زیر آب توسط نیروی دریایی بریتانیا انجام شد.

در آن زمان یك كارخانه كشتی‌سازی برای آب‌ بند كردن نشت‌های موجود در پرچ‌های زیر كشتی كه در آب واقع شده بود از جوشكاری زیرآبی بهره گرفت.

 در كارهای تولیدی كه در زیر آب انجام می‌شود، جوشكاری زیرآبی ابزاری مهم و كلیدی به شمار می‌رود. در 1946 الكترودهای ضدآب ویژه‌ای توسط وان در ویلیجن هلند توسعه یافت.

 سازه‌های فراساحلی از قبیل دكل‌های حفاری چاه‌های نفت، خطوط لوله و سكوهای ویژه‌ای كه در آب‌ها احداث می‌شوند، در سال‌های اخیر به طرز چشمگیری در حال افزایش‌اند. بعضی از این سازه‌ها نواقصی را در عناصر تشكیل‌دهنده آن و یا حوادث غیرمترقبه از قبیل طوفان تجربه خواهند كرد.

 در این میان، هر گونه روش بازسازی و مرمت در این گونه سازه‌ها مستلزم استفاده از جوشكاری زیرآبی است.


طبقه‌بندی جوشكاری زیرآبی

جوشكاری زیرآبی را می‌توان در دو دسته طبقه‌بندی كرد:

•1. جوشكاری مرطوب

•2. جوشكاری خشك

در روش جوشكاری مرطوب، عملیات جوشكاری در زیر آب اجرا شده و مستقیما با محیط مرطوب سروكار دارد. در روش جوشكاری خشك، یك اتاقك خشك در نزدیكی محلی كه می‌بایستی جوشكاری شود ایجاد شده و جوشكار كار خود را با قرار گرفتن در داخل اتاقك انجام می‌دهد.


جوشكاری مرطوب

    نام جوشكاری مرطوب حاكی از آن است كه جوشكاری كه در زیرآب صورت می‌پذیرد، مستقیما در معرض محیط مرطوب قرار دارد. در این روش جوشكاری از نوعی الكترود ویژه استفاده می‌شود و جوشكاری به صورت دستی درست مانند همان روش جوشكاری صورت می‌گیرد كه در فضای بیرون آب انجام می‌شود. آزادی عملی كه جوشكار در حین جوشكاری در این روش دارد، جوشكاری مربوط را موثرتر و به روشی كاراتر و از نقطه‌نظر اقتصادی مقرون به صرفه‌ كرده است. تامین‌كننده نیروی جوشكاری روی سطح مستقر شده است و توسط كابل‌ها و شیلنگ‌ها به غواص یا جوشكار متصل می‌شود.

در جوشكاری مرطوب قوس فلزی دستی دو مشخصه زیر به كار گرفته می‌شود:

تامین‌كننده نیرو: DC

قطبیت: قطبیت منفی

اگر از جریان DC و قطب مثبت استفاده شود، برقكافت روی داده و سبب خراب‌شدگی و از بین رفتن سریع اجزای فلزی نگهدارنده الكترود می‌شود. برای جوشكاری مرطوب از جریان AC نیز به دلیل عدم امنیت كافی و وجود مشكلاتی كه در حفاظت از قوس در زیر آب وجود دارد،

استفاده نمی‌شود.


همان‌طور كه در شكل مشاهده می‌شود، منبع تغذیه می‌بایستی یك دستگاه جریان مستقیم و دارای رده‌بندی آمپر بین 300 تا 400 باشد. دستگاه‌های جوشكاری ژنراتور موتور اغلب برای جوشكاری مرطوب، استفاده می‌شوند. پیكره دستگاه جوشكاری می‌بایستی در پایین، زیر كشتی قرار داده شده باشد. مدار جوشكاری می‌بایستی شامل نوعی سوئیچ مثبت باشد كه معمولاً از یك كلید تیغه‌ای استفاده می‌شود و از جوشكار (غواص) فرمان می‌گیرد. كلید تیغه‌ای در مدار الكترود می‌بایستی در تمام طول جوشكاری در برابر شكسته شدن مقاوم باشد و نیز از امنیت كافی برخوردار باشد. منبع تغذیه جوشكاری می‌بایستی در حین فرایند جوشكاری تنها به نگهدارنده الكترود وصل باشد. در این روش از جریان مستقیم همراه با الكترود منفی و نیز از نگهدارنده الكترود ویژه‌ای كه در برابر آب عایق هستند استفاده می‌شود. نگهدارنده‌های الكترود جوشكاری كه در زیر آب به كار گرفته می‌شوند از یك سر خمیده برای گرفتن الكترود و نگه داشتن آن در خود بهره می‌برند و ظرفیت پذیرش دو نوع الكترود را دارد.

قیمت فایل فقط 9,500 تومان

خرید

برچسب ها : جوشکاری زیر آب , زیر آب , جوشکاری , مقاله جوشکاری زیر آب , پاورپوینت جوشکاری زیر آب , دانلود پاورپوینت جوشکاری زیر آب , بررسی جوشکاری زیر آب , تحقیق جوشکاری زیر آب

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر