امروز: دوشنبه 3 دی 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
دسته بندی صفحات
بلوک کد اختصاصی

پمپ هاب حرارتی - سیستم های حرارتی سازگار با محیط زیست

پمپ هاب حرارتی - سیستم های حرارتی سازگار با محیط زیستدسته: مکانیک
بازدید: 60 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 21 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 35

پمپ هاب حرارتی سیستم های حرارتی سازگار با محیط زیست در 35 صفحه word قابل ویرایش با فرمت doc

قیمت فایل فقط 5,700 تومان

خرید

پمپ هاب حرارتی - سیستم های حرارتی سازگار با محیط زیست در 35 صفحه word  قابل ویرایش با فرمت doc


فهرست مطالب:

مقدمه

استفاده از پمپ های حرارتی برای سرمایش و گرمایش ساختمانها

بررسی مختصر كارایی پمپ های حرارتی از نوع تراكمی

انتخاب ساختمان های نمونه

نوع ساختمان

انتخاب پمپ حرارتی

بررسی اقتصادی استفاده از پمپ های حرارتی

تخمین انرژی مصرفی برای گرمایش با استفاده از روشهای متداول و پمپ حرارتی

سایر مزایای استفاده از پمپ های حرارتی

نتیجه گیری

سیستم گرمایی و گرمایش با بخار آب داغ

گرمایش با بخار

معایب سیستم گرمایش با بخار

مرطوب

معایب این سیستم

مزیای سیستم گرمایش بخار با خط برگشت خلاء

مزایای این سیستم

معایب این سیستم

مزایای گرمایش با آب داغ

مزایای این سیستم

معایب سیسم

گرمایش با پانل رادیاتور قرنیزی


مقدمه

گرمایش و سرمایش ساختمانها در ایران در پنجاه سال گذشته سیر تكاملی قابل توجهی را طی كرده است . این سیر شامل گرمایش از طریق كرسی با استفاده از خاكه ذغال ، بخاری یا گرم كننده های نفت سوز با دودكش و بخاری های گاز سوز با دودكش برای هر یك از اتاقهای مورد استفاده ساختمان و گرمایش مركزی با استفادهاز نفت گاز یا گاز طبیعی و بالاخره آب گرم در یك مركز و گرمایش اتاقهای مورد استفاده به كمك رادیاتور یا فن كویل بوده است .

سیر سرمایش ساختمانها نیز شامل مراحل زیر بوده است . باز گرداندن در و پنجره های ساختمان و اجازه بر قراری جریان هوا در مواقعی كه دمای هوای بیرون كمتر از دمای هوای اتاقهاست و یا جریان هوا می تواند به خنك كردن بدن ساكنان ساختمان كمك كند ، استراحت در سایه درختان حیاط در روز ، گذراندن روزهای بسیار گرم در زیر زمین ها و شبها در بالای بامها ، استفاده از بادبزنهای دستی ، استفاده از بادبزنهای برق رومیزی یا سقفی در اتاقها ، استفاده از كولرهای آبی ، استفاده از كولرهای گازی نوع تراكمی برای هر یك از اتاقهای مورد استفاده ،استفاده از سرمایش مركزی به كمك چیلر های تراكمی و جذبی وتولید آب سرد در یكمركز و خنك كردن یا سرمایش اتقاهای مورد استفاده به كمك فن كویل .

امروزه تقریباً تمامی ساختمانها گرمایش خود را با استفاده از سوختهای فسیلی و آب یا هوای گرم در اتاقها و سرمایش خود را كمك كولرهای آب و تولید هوای خنك ولی مرطوب تامین می كنند . در ساعاتی از شبانه روز در تابستان كه دما و رطوبت نسبی هوا بالاست (و تعداد این ساعات با تغییرات اقلیمی كره زمین در حال افزایش است ) كولرهای آبی قادر به تامین آسایش برودتی ساكنان بسیاری از شهرهای ایران نیستند .از این نظر بسیاری از ساختمانها ، بویژه برجها ، از دستگاههای تبرید تراكمی و یا جذبی برای تولید برودت در تابستان استفاده می كنند .

بسیاری از شركتهای تاسیساتی اقدام به ساخت دستگاههای تبرید جذبی - با استفاده از گاز طبیعی موجود در شهرها - در ظرفیتهای پایین برای آپارتمانها كرده اند . این اقدام كه سوزاندن گاز را در طول سال در شهرها افزایش میدهد باعث افزایش آلودگی محیط زیست می شود . به علاوه دستگاههای تبرید جذبی در مقایسه با انواع تراكمی ، دارای ضریب كارایی بسیار پایین تری هستند و برای تولید مقدار معینی برودت ، ارنژی بیشتری نسبت به سیستم ها یتبرید تراكمی مصرف می كنند و چنانچه كندانسور آنها با آب خنك می شود نیاز به آب بیشتری در برج خنك كن دارند كه در كشور كم آبی مانند ایران این موضوع مسائل مربوط به مصرف زیاد آب را به همراه دارد .

استفاده از پمپ های حرارتی برای سرمایش و گرمایش ساختمانها

با استفاده از پمپ های حرارتی نوع تراكمی می توان برودت مورد نیاز را در زمستان تامین و از آلوده تر شدن محیط زیست نیز جلوگیری كرد . استفاده از پمپ های  حرارتی را می توان مدرت ترین و از نظر حفاظت محیط زیست بهترین روش برای تامین نیاز برودتی و حرارتی ساختمانها دانست . در ارتباط با اثرات زیست محیطی استفاده از پمپ های حرارتی می توان گفت كه با جایگزین سوختهای فسیلی با برق ، مصرف سوختهای فسیلی در شهرها و آلودگی هوا (كه به خصوص در زمستانها به دلیل وارانگی هوا به حد بحرانی خود می رسد )كاهش می یابد.

جهت دریافت فایل پمپ هاب حرارتی - سیستم های حرارتی سازگار با محیط زیست لطفا آن را خریداری نمایید

قیمت فایل فقط 5,700 تومان

خرید

برچسب ها : پمپ هاب حرارتی سیستم های حرارتی سازگار با محیط زیست , پمپ هاب حرارتی , سیستم های حرارتی سازگار با محیط زیست , تحقیق پمپ هاب حرارتی سیستم های حرارتی سازگار با محیط زیست , دانلود پمپ هاب حرارتی سیستم های حرارتی سازگار با محیط زیست , استفاده از پمپ های حرارتی برای سرمایش و گرمایش ساختمانها , بررسی مختصر كارایی پمپ های حرارتی از نوع تراكمی , بررسی

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر