امروز: شنبه 26 آبان 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
دسته بندی صفحات
بلوک کد اختصاصی

مسجد آفاق

مسجد آفاقدسته: معماری
بازدید: 31 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 15 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 11

این مسجد در سال 1943 میلادی از مقابل توسعه یافت و طرح تكامل آن اجرا شد هنگامی كه مقادسه از قبیله بنی جماعی از فلسطین به دمشق آمدند و در مسجد ابو صالح اقامت كردند

قیمت فایل فقط 2,000 تومان

خرید

تحقیق در مورد مسجد آفاق


مسجد آفاق
این مسجد در سال 1943 میلادی از مقابل توسعه یافت و طرح تكامل آن اجرا شد. هنگامی كه مقادسه از قبیله بنی جماعی از فلسطین به دمشق آمدند و در مسجد ابو صالح اقامت كردند كه در منطقه باب شرقی قرار داشت مرض طاعون در میانشان گسترش یافت و اماماشان ابو صالح به آنان دستور داد كه به سوی كوه ها بروند و در آنجا منتشر شوند .آنها كوه عاصیون را انتخاب كردند و در آنجا اقامت گزیدند كه نهریزید از آنجا عبور می كند.
صالحیه دو قسمت دارد قسمت جنوبی كه ثروت مندان دمشق در آنجا زندگی می كنند و نارنج و لیمو در آن كشت می شود و قسمت شمالی در بالای نهر یزید كه حبوبات در آن كشت می شود و مقادسه در آنجا ساكن شدند وآنجا را آباد كردند .
دیر عمریه از اولین آثار باستانی صالحیه است این بنا پس از مدتی گسترش یافت و مسجد جامع حنالبه را در بر گرفت و پس از آن مسجد جامع جبل است و علت نام گذاری آن این است كه آخرین بنای است كه در مسیر كوه قاصیون قرار گرفت.
پس از احد زنقی به احد ایوبی می رسیم كه در خلال 83 سال برخی مساجد و مقابر در این منطقه به پا داشته شده است و سپس عهد مملوكی است كه نزدیك به 500 سال طول كشید و در این زمان نیز برخی مساجد تاسیسی شد و در نهایت عهد عثمانی است كه در مدت 400 سال حكومت آنها مساجد فراوانی در صالحیه احیا شد و یكی از انها مسجد خانقیر است كه به نام مسجد سلطان سلیم اول در سال 1517 میلادی تاسیس شد.
این بنا تاریخی صحن بزرگی دارد 16 متر عرض و 12 متر طول و عرض آن بیشتر از طول آن است. در وسط چشمه ای است كه از نهر یزید سرچشمه می گیرد. در قسمت جنوبی مسجد، آب ریزگاه هائی هستند كه آب به این قسمتها می آید و درو می زند وبه سوی منبع های بزرگی كه در سمت شمال مسجد سلطان سلیم قرار داشت حركت می كند این مسجد نصف بنا های فعلی مساحت داشت ودر سال 1943 میلادی توسعه یافت. در صحن جامع مقبره هائی وجود دارد كه متعلق به شیح محی الدین عربی و دو پسرش عماد الدین و سعد الدین است و همچنسن عبدالقادر جزائری و شیخ امین الدین خربطی كه نزدیك به 50 سال امام جماعت مسجد بود و همچنین تعداد زیادی از زوار و امیر حجاج شام و تعداد از شخصیت های بزرگ وزرا فرمانروایان سوریه و راشد پاشا در این مكان دفن شده اند.
بناء این مسجد به شیوه عثمانی است.

جهت دریافت فایل کامل تحقیق در مورد مسجد آفاق لطفا آن را خریداری نمایید

قیمت فایل فقط 2,000 تومان

خرید

برچسب ها : مسجد آفاق , بنی جماعی , فلسطین , دمشق , تحقیق در مورد مسجد آفاق , دانلود تحقیق در مورد مسجد آفاق , پروژه , پژوهش , مقاله , پایان نامه , تحقیق , دانلود پروژه , دانلود پژوهش , دانلود مقاله , دانلود پایان نامه , دانلود تحقیق

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر