امروز: سه شنبه 4 دی 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
دسته بندی صفحات
بلوک کد اختصاصی

پروژه کارآفرینی تولید لواشک از خرما

پروژه کارآفرینی تولید لواشک از خرمادسته: کارآفرینی
بازدید: 43 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 587 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 37

پروژه کارآفرینی تولید لواشک از خرما در 37 صفحه ورد قابل ویرایش(جداول pdf)

قیمت فایل فقط 3,000 تومان

خرید

پروژه کارآفرینی تولید لواشک از خرما در 37 صفحه ورد قابل ویرایش



1 مقدمه :

لواشک در واقع نوعی عصاره گرفته شده از میوه هاست که متخصصان تغذیه به آن اکستراکت می گویند و با خشک کردن بدست می آید.  خشک کردن از ساده‌ترین و متداول‌ترین روشهای نگهداری مواد غذایی است که عمری به اندازه تمدن بشر دارد و امروزه در کشورهای مختلف به شکلهای گوناگون از روشهای سنتی تا الگوهای صنعتی انجام می شود.  امروزه با توجه به توسعه صنایع غذایی روشهای تهیه لواشک هم تحول یافته و نمونه های نوین این محصول با نظارت بهداشتی کافی تولید می شود.  بنابر این اگر دوستداران لواشک از محصولات بسته بندی شده که با پروانه های بهداشتی تولید می شوند استفاده کنند/ دیگر لازم نیست نگران آلودگی آن باشند.  اما آیا بهداشتی بودن لواشک و نداشتن آلودگی میکروبی به معنای این است که مصرف آن خوب است ؟ آیا می توان مصرف لواشک را به افراد مختلف توصیه کرد؟

به نظر می رسد برای یافتن پاسخ این پرسش لازم است غیر از جوانب بهداشتی ارزشهای غذایی لواشک را بهتر بشناسیم.





1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

تولید لواشک از خرما







محل اجرا :





1 – 3 – مشخصات متقاضیان :

نام


نام خانوادگی


مدرک تحصیلی


تلفن














1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :

توجه به علاقه مردم به خصوص کودکان به این محصول و همجنین نیاز بازار داخلی به تولید این محصول با توجه به این که تولید لواشک از خرما می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن علاقه خود به فعالیت های تولیدی این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.



1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :

این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ، استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .

1 – 6  - وضعیت و میزان اشتغالزایی :

تعداد اشتغالزایی این طرح 21  نفر میباشد .



تاریخچه و سابقه مختصر طرح :

گرچه این محصول خشک شده‌ از میوه های متنوع تولید می شود و با طعمهای مختلف از بازار مصرف خوبی در ایران برخوردار است اما حقیقتا تاکنون کارهای علمی و پژوهشی چندانی برای ارزیابی ارزش غذایی آن صورت نگرفته است.

دکتر حسینی متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پاسخ به این سوال که مواد مغذی لواشک چیست و ارزش تغذیه ای آن تا چه حد است گفت : غیر از نمک که برای جلوگیری از فاسد شدن انواع لواشک های صنعتی به مقدار زیاد به آنها اضافه می شود و از معایب این ماده غذایی محسوب می شود ریزمغذی های مفید و برخی ویتامینها در لواشک به میزان خوبی وجود دارد و چون ماده اولیه لواشک انواع میوه هاست بنابر این مصرف آن تا حدی فواید میوه را دارد و به مصرف پفک یا چیپس ترجیح دارد.

این متخصص تغذیه نداشتن کالری بالا را مزیت دیگر لواشک به عنوان یک خوراکی بین غذاها دانست و گفت مصرف شیرینی ها و چیپس و مواد مشابه همگی به علت کالری بالا چاقی در پی دارند که خوشبختانه این مشکل با لواشک بروز نمی کند.



لواشکهای صنعتی :

در زمینه کیفیت لواشک تاکنون پژوهشهای معدودی انجام شده که یکی از جامع ترین آنها اولین طرح تحقیقاتی صنعت لواشک کشور با هدف بررسی کیفیت لواشکهای تهیه شده از سیب است. در این تحقیق راههای بهینه‌سازی و بهبود ارزشهای غذایی این نوع لواشک با توجه به تاثیر مستقیم شرایط خشک کردن و تغلیظ مطالعه شد و با استفاده از دستگاههای هموژنایزر و هواگیر تمام ویژگیهای مختلف فیزیکی ، شیمیایی ، تغذیه‌ای و میکروب شناختی نمونه های مختلف استاندارد شدند.

اما درباره دیگرانواع لواشک تاکنون مطالعه ای در کشورمان صورت نگرفته و در پژوهش جامع روی لواشک سیب هم استاندارد مواد مغذی آن بررسی نشده است.



لواشکها با هم چه فرقی دارند ؟

دکترحسینی معتقد است چون لواشک نوعی عصاره تغلیظ شده میوه هاست خواص آن را بایدبا توجه به میوه اولیه شناخت.  در این زمینه جالب است بدانیم لواشک آلو برای درمان یبوست مفید است و لواشک سیب اثر عکس دارد.  لواشک زغال اخته هم با توجه به مواد ضد میکروبی خود می تواند در پیشگیری از عفونتهای ادراری در خانمها مفید واقع شود.  خلاصه آن که گرچه لواشک را اغلب افراد وقتی هوس می کنند با میل و اشتها می خورند ولی باید قبل از میل کردن آن به بهداشتی بودن و خواص غذایی آن هم توجه داشته باشند



لواشك هم ‌خاصیت دارد

لواشك همان عصاره گرفته شده ی میوه‌ها است که مورد علاقه همه افراد به ویژه بچه‌ها می باشد. متخصصان تغذیه به آن اكستراكت می‌گویند و با خشك كردن به دست می‌آید.  خشك كردن از ساده‌ترین و متداول‌ترین روش‌های نگهداری مواد غذایی است كه قدمتی به اندازه تمدن بشر دارد و امروزه در كشورهای مختلف به شكل‌های گوناگون از روش‌های سنتی تا الگوهای صنعتی انجام می‌شود. امروزه با توجه به توسعه صنایع غذایی، روش‌های تهیه لواشك هم تحول یافته و نمونه‌های نوین این محصول با نظارت بهداشتی كافی تولید می‌شود. بنابراین اگر دوستداران لواشك از محصولات بسته‌بندی شده با پروانه‌های بهداشتی استفاده كنند، دیگر لازم نیست نگران آلودگی آن باشند.

اما آیا بهداشتی بودن لواشك و نداشتن آلودگی میكروبی به معنای این است كه مصرف آن خوب است؟ آیا می‌توان مصرف لواشك را به افراد مختلف توصیه كرد؟

به گزارش سلامت نیوز دكتر حسینی، متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران در پاسخ به این سوال كه مواد مغذی لواشك چیست و ارزش تغذیه‌ای آن تا چه حد است، می‌گوید:

غیر از نمک كه برای جلوگیری از فاسد شدن انواع لواشك‌های صنعتی به مقدار زیاد به آنها اضافه می‌شود و از معایب این ماده غذایی محسوب می‌شود، ریزمغذی‌های مفید و برخی ویتامین‌ها در لواشك به میزان خوبی وجود دارد و چون ماده اولیه لواشك انواع میوه هاست، بنابراین مصرف آن تا حدی فواید میوه را دارد و به مصرف پفک یا چیپس ارجحیت دارد.



این متخصص تغذیه نداشتن كالری بالا را مزیت دیگر لواشك به عنوان یك خوراکی بین وعدهای غذایی دانست و گفت:

مصرف شیرینی ‌ها، چیپس و مواد مشابه همگی به علت كالری بالا، باعث چاقی می شوند كه خوشبختانه این مشكل با مصرف لواشك بروز نمی‌كند.

دكتر حسینی معتقد است، چون لواشك نوعی عصاره تغلیظ شده میوه‌هاست، خواص آن را باید با توجه به میوه اولیه شناخت.

در این زمینه جالب است بدانیم لواشك آلو برای درمان پوست مفید است و لواشك سیب اثر معکوس دارد.

لواشك زغال اخته هم با توجه به مواد ضد میكروبی خود می‌تواند در پیشگیری از عفونت های ادراری در خانم ها مفید باشد.

لواشك همان عصاره گرفته شده میوه ها و مورد علاقه همه افراد بویژه بچه هاست، كه متخصصان تغذیه به آن اكستراكت می گویند و با خشك كردن به دست می آید.

خشك كردن از ساده ترین و متداول ترین روش های نگهداری مواد غذایی است كه عمری به اندازه تمدن بشر دارد و امروزه در كشورهای مختلف به شكل های گوناگون از روش های سنتی تا الگوهای صنعتی انجام می شود.

امروزه با توجه به توسعه صنایع غذایی، روش های تهیه لواشك هم تحول یافته و نمونه های نوین این محصول با نظارت بهداشتی كافی تولید می شود.

بنابر این اگر دوستداران لواشك از محصولات بسته بندی شده كه با پروانه های بهداشتی تولید می شوند استفاده كنند، دیگر لازم نیست نگران آلودگی آن باشند.

اما آیا بهداشتی بودن لواشك و نداشتن آلودگی میكروبی به معنای این است كه مصرف آن خوب است؟ آیا می توان مصرف لواشك را به افراد مختلف توصیه كرد؟

به گزارش سلامت نیوز دكتر حسینی، متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران در پاسخ به این سوال كه مواد مغذی لواشك چیست و ارزش تغذیه ای آن تا چه حد است، می گوید: غیر از نمك كه برای جلوگیری از فاسد شدن انواع لواشك های صنعتی به مقدار زیاد به آنها اضافه می شود و از معایب این ماده غذایی محسوب می شود ریزمغذی های مفید و برخی ویتامین ها در لواشك به میزان خوبی وجود دارد و چون ماده اولیه لواشك انواع میوه هاست، بنابر این مصرف آن تا حدی فواید میوه را دارد و به مصرف پفك یا چیپس ترجیح دارد.

این متخصص تغذیه نداشتن كالری بالارا مزیت دیگر لواشك به عنوان یك خوراكی بین غذاها دانست و گفت: مصرف شیرینی ها و چیپس و مواد مشابه همگی به علت كالری بالا، چاقی در پی دارند كه خوشبختانه این مشكل با لواشك بروز نمی كند.

دكترحسینی معتقد است، چون لواشك نوعی عصاره تغلیظ شده میوه هاست، خواص آن را بایدبا توجه به میوه اولیه شناخت.

در این زمینه جالب است بدانیم لواشك آلو برای درمان یبوست مفید است و لواشك سیب اثر عكس دارد.
لواشك زغال اخته هم با توجه به مواد ضد میكروبی خود می تواند در پیشگیری از عفونت های ادراری در خانم ها مفید واقع شود.



گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :

بازدید از  محل تولید لواشک از خرما

بر اساس هماهنگی های بعمل آمده در بازدید از مرکز تولید لواشک از خرما به بررسی سیستم ها و دستگاهها و ماشین آلات موجود در محل پرداختیم و سیستم مدیریت و روش های تامین مواد اولیه را در کارخانه مورد ارزیابی قرار دادیم ،



جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :

ابتکار و نوآوری در کلیه رشته ها می تواند عامل پیشرفت  و توسعه قرار گیرد در بخش تولید نیز که بازار رقابتی بسیار شدیدی دارد استفاده از ایده های نو و نوآوری و خلاقیت می تواند به عامل موفقیت تبدیل شود ، طراحی های گرافیکی تبلیغاتی و استفاده از شیوه های نوین تولیدی از عوامل پیشرفت و توسعه اقتصادی در کشور های صاحب سبک در صنعت میباشد ، الگوبرداری از این روشها برای معرفی کالا و محصولات می تواند به عنوان یک ایده نو مورد استقیال قرار گیرد .



قیمت فایل فقط 3,000 تومان

خرید

برچسب ها : پروژه کارافرینی تولید لواشک از خرما , طرح توجیهی تولید لواشک از خرما , کارآفرینی تولید لواشک از خرما , دانلود پروژه تولید لواشک از خرما , دانلود کارآفرینی تولید لواشک از خرما , طرح توجیه فنی تولید لواشک از خرما , توجیه اقتصادی تولید لواشک از خرما , تولید , لواشک , خرما

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر